Over ons

Keukenspecialist  Houten en omstreken.

Jouw keuken kopen bij Keukenspecialist Houten is een goede keuze. Wij zijn niet alleen specialisten in het ontwerpen en bouwen van keukens, maar bieden bijvoorbeeld ook een bijzondere collectie keukenaccessoires van topmerken aan.
Daarnaast zijn de medewerkers van Keukenspecialist Houten klantgericht en weten waar ze het over hebben. Deze combinatie van vakkennis en inlevend vermogen, maken dat jij je gezien en begrepen voelt. De basis voor jouw droomkeuken is gelegd.
De specialisatie en ontwerpervaring van onze medewerkers biedt de garantie dat er iets bijzonders wordt geschetst. Samen met jou – in goed overleg - wordt een keuze gemaakt uit ons grenzeloze aanbod, rekening houdend met budget, smaak, ruimte, duurzaamheid en persoonlijke wensen.

Volop keuze bij Keukenspecialist Houten.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden en sferen, zijn in onze showroom complete keukens opgesteld, in diverse stijlen. Ook voor een verrassend assortiment accessoires kun je bij Keukenspecialist Houten terecht.
In onze showroom zie je de nieuwste trends in vorm, materialen en kleuren en zijn alle sferen - klassiek, modern, landelijk, tijdloos, design en luxe – opgesteld.
Bij ons kun je terecht voor een echte droomkeuken. Keukenspecialist Houten maakt het mogelijk. Breng ons een bezoek, laat je verrassen en neem direct de bijzondere Keukenbelevingsgids mee. Door deze gids krijg je alvast een idee van alles wat mogelijk is.
Keukenspecialist Houten is aangesloten bij de vakorganisatie Uneto. 

DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.

Wij zijn zeer gedreven om met onze vakkennis, onze ervaring en onze service alle zorgen uit handen te nemen. En nee, daar hangt geen extra prijskaartje aan bij Steehouder. Want achter Keukenspecialist.nl staat DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.
Grote leveranciers van keukens, apparatuur en werkbladen werken graag samen met Keukenspecialist.nl. Hierdoor kan De Keukenzaak u dan ook diverse functionele kwaliteitskeukens bieden tegen een zeer betaalbare prijs. 

Kom langs voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

Interessant?

Close

Deel en reageer